Een goed begin is het halve werk en dat geldt zeker ook bij het trainen van paarden. Hoewel paarden heel goed trainbaar zijn als ze niet zo'n goede start hebben gehad, is het natuurlijk veel makkelijker voor zowel het paard als voor jou om direct goed van start te gaan. Hoe jonger het paard is, hoe sneller hij nieuwe dingen leert. De valkuil daarbij is echter dat hij ook heel snel per ongeluk dingen kan leren waarvan jij eigenlijk niet wil dat hij ze leert.


Horse Company is altijd heel bewust bezig met het trainen van paarden en daardoor bij uitstek gespecialiseerd in de opleiding van jonge paarden. Dat begint al van veulen af aan. Is jouw merrie drachtig en wil je het veulen straks een super start geven? Heb je al een veulen en wil je nu alvast rustig aan met hem aan de slag? Of heb je een jaarling of jong paard en zie je een beetje op tegen het inrijden straks? Horse Company biedt alle hulp bij het starten van jouw jonge paard. Het doel daarbij is altijd dat niet alleen jouw paard straks de beste start van zijn of haar leven heeft gekregen, maar dat jullie samen op een veilige manier een paardenleven lang van elkaar kunnen genieten.


Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor het starten van jonge paarden gelden aangepaste tarieven, omdat vooral het werken met veulens alleen in hele korte sessies mogelijk is.


Bent u (hobby-)fokker en heeft u meerdere veulens die u graag door Horse Company wil laten trainen? Ook dan gelden uiteraard aangepaste tarieven in de vorm van groepskorting.