Equinoloog in opleiding

In december 2015 heb ik zowel de theorie- als de praktijkexamens van niveau 2 van de opleiding tot Equinoloog bij E-quine.com behaald. Direct daarna ben ik begonnen aan niveau 3 van deze opleiding. In maart 2018 heb ik het praktijkexamen “Beoordelen paard” op basis van exterieur en karakter met vlag en wimpel gehaald, waarbij de examinator nog een mooi compliment gaf.

Gedurende dit laatste niveau van de opleiding bouw ik een portfolio op waarvoor ik 30 paarden/pony’s dien te trainen. Dit kunnen paarden of pony’s zijn met zeer uiteenlopend gedrag wat je als eigenaar graag opgelost wil hebben. Hiervoor kom ik maximaal drie keer jouw paard of pony trainen, waarbij mijn trainingssessies worden gefilmd voor mijn opleiding en jij zelf achteraf mag bepalen welk bedrag* jij deze trainingssessies waard vindt. Na deze trainingssessies kan ik jou natuurlijk verder begeleiden om ervoor te zorgen dat het gewenste gedrag in stand blijft.

Een aantal mogelijke situaties zijn:
– Paard/pony is bang voor water
– Paard/pony wil de trailer niet in
– Paard/pony kan niet vastgezet worden met poetsen
– Paard/pony loopt niet mee aan de hand
– Paard/pony heeft moeite met longeren
– Paard/pony is nog heel jong en onervaren in bepaalde situaties
– Paard/pony laat zijn hoeven niet uitkrabben
– Paard/pony is bang voor groot verkeer

Uiteraard zijn er nog veel meer situaties mogelijk waar jij als eigenaar met jouw paard of pony tegenaan loopt. Neem vooral contact met mij op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

DSC_0484

* De trainingssessies zelf (met een maximum van drie) zijn in principe gratis, maar jij mag zelf na afloop de waarde ervan bepalen. Wanneer de enkele reisafstand vanaf postcode 1488 AK meer dan 10 km bedraagt, vraag ik wel een reiskostenvergoeding van € 0,19 per km v.v..