Clinics en trainingen

Onder de naam TREC Amsterdam kan Horse Company bij jou op locatie een TREC-clinic of een gerichte TREC-training verzorgen. Dit zal in principe in Noord-Holland zijn, maar kan in overleg ook elders in Nederland plaats vinden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een clinic of training. Je kunt kiezen voor:

  • Een presentatie waarin wordt uitgelegd wat TREC nu eigenlijk is en hoe een wedstrijd verloopt;
  • Een POR-cursus waarin de theorie van het kaartlezen wordt uitgelegd, hoe het onderdeel POR verloopt en waarbij je onder begeleiding te voet een mini-POR gaat lopen;
  • Een MA-training waarbij Horse Company samenwerkt met Het Klaverblad voor het dressuurmatige gedeelte van de training;
  • Een PTV-training waarvoor ik een aantal typische TREC-hindernissen meeneem.
  • Gerichte wedstrijdbegeleiding om je voor te bereiden op je eerste wedstrijd of doelgericht trainen op een of meerdere onderdelen waar je graag verbetering in wil.

Uiteraard kun je ook kiezen voor een combinatie van bovenstaande mogelijkheden of kiezen voor een totale cursus, waarbij alle onderdelen aan bod komen.

De tarieven voor deze trainingen zijn afhankelijk van jouw wensen en worden dan ook op maat samengesteld. TREC-clinics zijn bij uitstek geschikt om als vereniging te organiseren, zodat meerdere mensen kennis kunnen maken met TREC. Je kunt al vanaf € 25,- per persoon een PTV-training bij jou op stal of vereniging organiseren (exclusief kilometervergoeding).

Neem gerust vrijblijvend contact op om te vragen wat er bij jou mogelijk is.