Trailer laden

Horse Company helpt je graag wanneer je moeite hebt om jouw paard rustig en ontspannen in de trailer te laden. Wanneer jij en jouw paard dit immers zeer gemakkelijk kunnen, kun je hier op terugvallen wanneer jullie in een stressvolle situatie snel op pad moeten.

Horse Company is speciaal hiervoor in het bezit van een Fautras Oblic 2. Deze trailer heeft alle mogelijkheden om de training aan te passen op jouw paard. Zo kan er geladen worden met klep, maar ook zonder klep. Er is een vooruitloop en de paarden kunnen diagonaal of los vervoerd worden. Op deze manier kan er op verschillende manieren getraind worden naar jouw uiteindelijke doel.

Neem vooral vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

DSC_0486


Graag schrijf ik een kort stukje over mijn ervaring met Horse Company en trailerladen.

Door minder leuke ervaringen in het verleden is trailerladen voor mij als paardeneigenaar een vervelend obstakel geworden. Of het nu een leuk plezierig strandritje of een bezoek aan de dierenarts betrof, het trailerladen was iets waar ik dagen tegenop zag.

Voor mijn paard Estha dus ook geen leuk onderdeel.

Hoe groot mijn spanning en onzekerheid ook was, vanaf les één heeft Joan ons een heel vertrouwd gevoel gegeven dat ons helpt te ontspannen en de rust te vinden tijdens het trailerladen.

De inhoud (oefeningen) van de lessen spreekt mij erg aan omdat door middel van deze trainingstechniek het meer een samenwerking tussen Estha en mij aan het worden is.

Maar we zijn er nog lang niet….We kijken erg uit naar alle lessen die nog zullen volgen en dat moment waarop we met plezier, rust en routine op pad gaan.

Kristel


Reacties zijn gesloten.